Treningsformer

Pilates

Pilates er en form for kvalitativ styrketrening med stabilitet og kroppskontroll som mål

Yoga

Yoga er en samling mentale og fysiske teknikker med opprinnelse i India.

Kondisjon

God kondisjon gir mange helsegevinster. Du aktiviserer de store muskelgruppene i kroppen og hjertets evne til å pumpe oksygen og blod.

The Room Online timer

Bli med på timer direkte fra The Room senterene i Oslo, Sandvika og Skien For LIVE klasser trykk på LIVE knappen i meny!

Bodysculpting

Bodysculpting - deilig sommertrening for hele kroppen

BodySculpting er vårt egenutviklede konsept inspirert av treningstrender fra hele verden. Morsomme og utfordrende variasjoner.

Styrketrening

Her finner du styrkeprogram som utfordrer mage, rygg, armer, sete og lår til maks potensial med fokus på egen vekt.

Gravid - mor&barn

Gravidtrening som passer til alle dine 3 trimestre og barseltrening for etter fødselen. Utvalgte program for din kropp der du er nå.

Mindre utstyr

Her finner du treningsfilmer med liten ball, miniband, foam rull, ankel vekter, blokk, toningballer, små vekter og fitness ring.

Stor Ball

Her finner du effektive treningsprogram som passer alle nivå på den store ballen. Utfordrer balanse og styrke og er morsom!

Meditasjon

Her finner du filmer med fokus på meditasjon og mindfulness. Tren ditt hode til indre ro og klarhet.

Barre trening

Her finner du treningsfilmer med det populære konseptet barre trening! inspirert fra balletten, men med en fitness-vri, som får musklene dine til å dirre! Embrace the burn!

Strekk og uttøying

Her finner du filmer som øker din mobilitet og bevegelighet. Uttøyning og strekk kan være helt avgjørende for å oppnå de synlige resultatene du ønsker. En bevegelig kropp gir kroppen et bedre utgangspunkt for fri og god bevegelse i hverdagen.