Slik bruker du The room online trening

Hvordan fungerer theroomonline.no ?
Theroomonline.no tilbyr treningsfilmer online i tillegg til privattimer live. Videoene våre er filmet i profesjonelt studio,  i våre treningssaler eller i stemningsfulle utescener. Vi er opptatt av høy kvalitet på filmene med både godt bilde og god lyd,  og det ligger tusenvis av arbeidstimer bak det du har tilgang til på dette nettstedet.

Hvordan blir jeg medlem ?
Du blir medlem ved å registrere deg og betale enten med betalingskort. En enkel og trygg registrering. Vi lover å tilby deg oppdaterte filmer, så lenge du ønsker å følge oss. Vil du endre eller avslutte ditt abonnement, kan dette gjøres på «Min side».  Det er kun du selv som kan endre din egen konto pga sikkerhet.

Hvem gjelder treningen for?
Medlemskapet er kun gyldig for privatpersoner (én bruker per avtale). Medlemskapet gjelder ikke for treningsentre eller annen kommersiell bruk, uten gyldig bedriftsavtale med theroomonline.no (kontakt oss på post@theroomonline.no)

Hvor lenge er jeg medlem – og når starter medlemskapet ?
Vi ønsker at du skal være fornøyd med oss og du kan selvsagt si opp når du vil.  Abonnementet løper fra den dagen du meldte deg inn og blir belastet din konto månedlig. Det er nettstedet som er ansvarlig for at betalingen gjennomføres på en forsvarlig og sikker måte. All kredittkortinformajon håndteres konfidensielt (Stripe) og det benyttes kun sikre sider (SSL) for optimal sikkerhet.

Return / Refund Policy
Varigheten på og oppsigelse av webtrening.no, samsvarer med informasjonen som er oppgitt på webtrening.no eller informasjon gitt i forbindelse med bestilling av denne. Med mindre noe annet er oppgitt i bestillingen din, kan du si opp tjenesten umiddelbart, se «Oppsigelse av abonnement». Minste fakturerbar tid er normalt 1 mnd.

Oppsigelse av abonnement
Hvis du ønsker å si opp ditt abonnement, kan du gjøre dette ved å gå inn på «Min side»  på theroomonline.no og velge «Mine personalia». Nederst på siden finner du teksten: «Avslutt medlemskap her». Klikk på lenken og følg anvisningene. Du kan benytte tjenesten frem til nåværende periode løper ut.

Videoen hakker eller starter sent
Feilen ligger sannsynligvis ikke hos oss, da vi benytter oss av en avspillingstjeneste med svært høy oppetid. Theroomonline.no er avhengig av en stabil internettlinje, men det er fullt mulig å benytte programmene med 3G eller en normal bredbåndlinje. Hakker eller stanser videoen underveis, kan du forsøke å skru av HD-symbolet nede til venstre på videospilleren. Ikke alle videoene er spilt inn i High Definition, men når HD vises krever det noe mer båndbredde.

Internettoppkobling
Båndbredde på minst 3 Mbps eller mer, for HD-film kreves minst 8 Mbps. Test båndbredden din på www.speedtest.net – Filmene vises i så høy kvalitet som båndbredden din tillater automatisk.

Videoene spiller ikke på mitt nettbrett
Noen svært få nettbrett med Android OS, vil ikke fungere på dette nettstedet. Det vil i mange tilfeller hjelpe å installere siste oppdatert OS for å kunne se filmene. Vi benytter ikke flash, men html-5 for at filmene skal vises best mulig.

Ipad / Iphone / Android
– Theroomonline.no fungerer meget godt på disse plattformene, og er spesialtilpasset på alle plattformer.

Nettleser
Generelt fungerer tjenesten best på de siste versjonene av nettlesere. Spesielt anbefaler vi dere å oppgradere Internet Explorer hvis dere bruker versjon 9 eller eldre.