Hvem er vi?

Velkommen til webtrening.no

Vi er Norges første online treningssenter med fokus på både Body&Mind. Vårt ønske for deg i treningen er at du skal være bevisst tilstede når du trener. Vi ønsker at du skal forstå hvordan du bruker kroppen og muskler i øvelsene i alle våre forskjellige klasser. For nettopp ved å forstå hvilke muskelgrupper du jobber med og fokusere på disse vil du få bedre resultatet i arbeidet du gjør. Vi ser at ved å tenke ‘mindfulness’ mens du trener oppnår du større kroppslig besvissthet, bedre holdning og sterkere kropp. Lytt derfor nøye til hva instruktørene på webtrening.no sier og prøv å være til stede der du er.

21d73d63-173f-42e3-830e-497f04b66a71wallpaperSkap ditt eget lille treningsmiljø. Dette er din tid og det er viktig at du kan glede deg over det du nå skal gjøre. Har du et speil der du trener kan du se deg selv og stadig perfeksjonere øvelsene. Sett på litt musikk. Ta på deg treningstøy og tre inn i treningsmodus. Kos deg og gled deg over å se resultater og føle at kroppen din responderer på treningen. Du vil merke at holdningen din blir bedre. Det blir lettere å sitte rett på en stol. Du vil føle deg strammere i kroppen og i bedre humør. Treningen vil påvirke hele ditt liv. Og kanskje også de du bor med.

Det er fritt frem for å trene med flere. Noen engasjerer kollegaer på jobben og tar seg en 10 minutters økt i lunsjpausen. Andre tar med seg både store og små i heimen og gjør en familieaktivitet ut av treningen. Noen møtes i parker, lager venninnetreff, mange trener på reiser – på hotelrommet – ved bryggekanten. Når du begynner å skjønne hvilke muligheter webtrening.no har – ser du også hvilket fantastisk verktøy dette er for å holde deg i god form. Du har alltid mulighet til å gi deg selv kvalitetstid i treningen.

Vi ønsker deg masse treningsglede og bevegelse i hverdagen. Vi i webtrening.no kan love deg at vi stadig er på jakt etter nyheter og inspirerende øvelser for at du ikke skal gå lei. Vi fortsetter å legge ut nye klasser hver uke og vi oppfordrer deg til å variere og tørre å prøve nye ut nye klasser!!

Beste hilsen Rikke og Monica