Samarbeidspartnere

http://www.allertravel.no

Aller Travel er en turoperatør som har spesialisert seg på aktive-, eventyrfylte- og temabaserte opplevelsesreiser. Vi vil at du skal få den beste turen, og derfor er våre reisekonsulenter og guider eksperter innen sine fagområder.

Hvorfor velge oss?

Det er mange grunner til å velge oss. Vi legger vekt på personlig service før, under og etter reisen, slik at du hele tiden føler deg ivaretatt.

Guiden og reiselederen er viktige for oss. De er håndplukket for sin ekspertise, enten det dreier seg om vandring i Toscana, topptur på Kilimanjaro eller shopping i LA. Vi vil at du kommer hjem med gode historier og opplevelser!

Vi er et lite reisebyrå som tilhører et stort konsern. Aller Media AS er den del av det nordiske Aller-konsernet og eies 100% av danske Aller Holding A/S. Med over 110 års fartstid er vi et av Norges eldste og mest tradisjonsrike mediehus. Kjernevirksomheten er ukeblader, magasiner og nettpublikasjoner i Danmark, Norge, Sverige og Finland. I Norge har Aller en omsetning på 1,2 mrd. kr.

http://www.greteroede.no

I 40 år har nordmenn gått ned i vekt med Roede-metoden på en sunn måte, først og fremst ved hjelp av et sunt kosthold, men også med fysisk aktivitet, mestring, mental trening og medmennesker.

Vår erfaring er at alle deler må til for at en skal lykkes. Siden 1974 har norske kvinner og menn kunnet gå ned i vekt med Roede-metoden. I løpet av alle disse årene har fokuset vært å gå ned i vekt på en sunn måte, først og fremst ved hjelp av et sunt kosthold, men også med stort fokus på fysisk aktivitet og mental trening. I løpet av de siste årene har de to sistnevnte blitt stadig viktigere og er nå likeverdige med sunt kosthold i en sunn vektreduksjon. Det er dette vi nå kaller Roede-metoden. Den består av fire pilarer som alle er like viktige, og vi har kalt dem Matglede, Mosjon, Motivasjon & mestring og Medmennesker. Dette er Roede-metodens fire pilarer.

http://www.barnashus.no 

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby. Vi forhandler kjente merkevarer og distribuerer Reflex eksklusivt i våre kjeder. Hovedkontoret ligger på Helsfyr i Oslo. Vi har 20 butikker i Norge, fra Kristiansand i sør – til Tromsø i nord. I tillegg har vi en nettbutikk hvor du kan handle når det passer best for deg!