Du må være logget inn for å se videoen
Logg inn eller registrer deg for å se treningsvideoen.

Uke 2: Verdier & Mindfulness på kropp

Hva er det som ligger til grunn for dine valg og handlinger? Hvorfor gjør du de tingene du gjør? Hva er det som er viktig når alt kommer til alt? Reflekter litt over disse spørsmålene og ta til etterretning de svarene du gir deg selv. For hvis du har kjent godt etter og svart ærlig, så vil svarene si noe om hva som virkelig betyr noe for deg. De vil si noe om dine verdier.

Denne uken gjør vi en øvelse sammen for å finne noen av dine viktigste verdier, og på det grunnlaget får du noen oppgaver for å aktivere disse verdiene i livet ditt. Klikk HER.

Mindfulness på kropp

Kroppen vår kommuniserer hele tiden, den er en levende og intelligent organisme. Mye mer intelligent enn vi kan forestille oss. Vi tror ofte at vi må kontrollere kroppen, men det er en tro uten substans. Vi må lære å lytte. Når vi lærer å lytte vil vi også få et forhold til kroppen som går langt utenpå det ytre forholdet til kroppen som de fleste av oss har blitt oppdratt til. Det går an å få et forhold til kroppen sin som ikke handler om å være pen eller stygg, ung eller gammel, syk eller frisk.

 

Oppgaver til neste uke:

  • 20 min med pusteøvelser hver dag.
  • 1 kroppsscanning i løpet av uken.
  • Et måltid med mindfulness.
  • En gåtur (15-20 min) med bevisst tilstedeværelse.
  • Bevissthet på verdiene dine.