Du må være logget inn for å se videoen
Logg inn eller registrer deg for å se treningsvideoen.

Bali i samarbeid med Jomfrureiser.
Dato:
 26 nov-8.des. 2015
Pris: kr.19.950,- i delt rom. Enkeltromtillegg: 4100,-
Inkludert i reisen: flyreise t/r med alle skatter og avgifter, 10 netter i delt twin room på to forskjellige steder( 6 netter på 3-stjernes og 4 netter på 5 stjernes) Froskost daglig og 3 middager, pilates hver morgen med Rikke.

Eksotisk aktivitetsferie med trening, surfing, strandliv og utflukter. Ler mer og påmelding her:

www.jomfrureiser.no – Skriv inn Bali på søkefeltet! Vi sees på tur!

Rikke Schillingerer er utdannet ballettdanser, og driver treningssenteret Pilates Room. Hun er meget opptatt av å formidle informasjon så øvelsene utføres riktig, slik at man både får de resultatene man lover og dermed minsker spenninger, stress og får økt forståelse om egen kropp. Rikke kan sitt fag samtidig er hun en sympatisk turlededer.

Om Pilates treningen: Det er fast Yoga trening hver morgen med instruktør fra stedet vi bor. Pilatestreningen med Rikke vil være for de om er spesielt interssert og ønsker en dobbel økt. Dessutten vil Pilatestreningen være en time hvor vi også skal snakke gjennom hvordan ting går og hvor gruppa kommer til å få mulighet til å dele erafringer. Når man detoxer skal man ikke trene knallhardt, derfor vil min trening være noe mer tilrettelagt detox og inne i treningen er det satt av tid til det å dele erfaringer å snakke om hvordan ting går.