Du må være logget inn for å se videoen
Logg inn eller registrer deg for å se treningsvideoen.

Jeg har alltid trent og vært innom de fleste idretter, men det jeg har jobbet mest og lengst med er svømming og pilates. I pilates har jeg alltid fått utfordret meg og blitt tilfredsstilt av treningen fordi jeg stadig mestret nye øvelser og større utfall. Da min rygg bokstavelig talt låste seg i 1998 begynte jeg å trene klassisk yoga. Dette ledet meg senere til pilates. Jeg kan vel si jeg kjedet meg de første 5-6 timene, men holdt ut og ble til slutt hekta. Dette fordi ryggen min ble stadig bedre og jeg kunne redusere mine kostbare besøk til kiropraktor og fysioterapeut. Gjør jeg noen daglige runder med pilates holder jeg ryggen i sjakk. Da jeg fikk min sønn nummer 2 for litt over et år siden tok jeg pilatesinstruktørutdannelsen min hos Rikke på Pilates Room. Jeg har fått enda større kjennskap til anatomien og pilates som treningsform. Rikke og jeg fant straks tonen vinteren 2011 bestemte vi oss for å slå oss sammen. Jeg er nå partner i Pilates Room og Yoga Room sammen med Rikke Schillinger og Sondre Sørlie og sammen har vi kokt sammen ideen om å skape et treningssenter tilgjengelig for alle på nett. Jeg har tidligere produsert 3 trenings DVDer og lenge jobbet mot å nå nettopp dette markedet. Mennesker som er travle, kanskje ikke har råd eller tid til å trene på sentrene og som ønsker å gjøre treningen hjemme eller på resie med sin smart telefon eller PC/Mac. Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse og jeg ønsker av hele mitt hjerte at du skal føle deg motivert og inspirert av å være medlem i dette unike treningssamfunnet vårt. Jeg tror på litt hver dag gjerne opptil 6 dager i uken, med en god fast hviledag. Jeg tror på en sterk og sunn kropp som er vital og levende, men som er balansert i forhold til vårt body and mind konsept. Hjertelig velkommen til webtrening.no. Jeg gleder meg til å trene med deg, og ser frem til å lese og høre tilbakemeldinger fra akkurat deg. Hilsen Monica